På grund av rådande situation med Covid 19 har styrelsen för kåren beslutat att ställa om den traditionella julmarknaden till en digital julmarknad. Det ska bli spännande både att följa rekommendationerna i våra möten när vi skapar våra populära juldekorationer och se hur vi lyckas sälja digitalt för första gången!

På denna sida kan du förbeställa det du vill ha för vi kommer endast producera efter beställning. Du räknar ut själv hur mycket summan blir och swishar oss direkt. Önskas beställa fler av en produkt? Skriv produkt och antal i meddelandefältet. Har du inte swish skriv det i kommentarfältet så får du ett konto nr att överföra till.

Du Hämtar dina julprodukter 1 advent (29 nov) vid vår stuga på Tyrestavägen 44 (Hållplats svartbäcken). När du lägger en beställning kommer du hos vår administratör tilldelas ett nr och har du köpt en ”lott” kommer ditt nr vara bland de som ska vara med på lottdragning!

Tack för att du stöttar oss genom att köpa våra fina julprodukter och hejar på oss när vi nu ställer om!

TACK för att du stöttat oss i denna första Digitala Julmarknad, vi återkommer med hur resultatet blev. Från och med idag den 20 nov – 27 nov eller tills lagret tar slut går det endast att beställa Ljus, årskalender, adventskalender och lotto till delikatesskorg. 

 

Detta formulär är inte längre tillgängligt.